Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Przygotować farsz ; pieczarki obrać i pokroić na plasterki. Cebulę również obrać i pokroić w kosteczkę. Poddusić na patelni, doprawić solą i pieprzem. Ostudzić farsz. Teraz pora na ciasto. Do sporej miski wlać mleko,dodać mąkę, jajko , olej i sól, oraz wkruszyć drożdże. Wymieszać starannie.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    świetny dodatek do barszczu - uwielbiam :D
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    z pieczarkami nie robiłam, a chyba warto:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale mnie natchnęło!! mam kilo pieczarek i jutro robię paszteciki....
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    faktycznie-pyszne!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    do barszczu- niezastąpione!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    apetycznie wyglądają:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !