Sposób przygotowania

Dwie kromki chleba tostowego i w środek nich wkładamy szynkę i plaster żółtego sera. Zewnętrzne strony złożonej smarujemy masłem. Tak przygotowane kanapki wkładamy do nagrzanej gofrownicy i pieczemy ok 5 minut. Kanapki muszą się zarumienić. Kanapki wyjmujemy i kroimy na połowy po przekątnej. Podajemy z ketchupem lub same. Smakują zarówno na jak i na zimno. Dokładna ilość sera i szynki zależy od ilości par kromek chleba.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    pycha! też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !