Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bami Goreng

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 50 dkg
ząbki czosnku 4
cebula 1
marchewki 5
por 1
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat
sos sojowy
oliwa
kapusta włoska 1

Przepis i sposób przygotowania na: Bami Goreng

Umyte mięso kroimy w kostkę.Obrany czosnek i cebule siekamy w kostkę. Obrane marchewki kroimy w paski. Kapustę oczyszczamy i szatkujemy. Następnie mięso rumienimy na oliwie i dodajemy czosnek oraz cebulę.Podsmażamy delikatnie i stopniowo dodajemy kapustę, pora i marchewkę. Doprawiamy i gotujemy do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

leonkot 27.10.2011 14:48
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak