Sposób przygotowania

Buraki gotujemy w skórkach- obieramy- ścieramy na grubej tarce i podsmażamy razem z mąką zarumienioną na roztopionym maśle- przyprawiamy.
Podajemy z kwaśną śmietaną .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne do obiadku
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    lubię buraczki :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    preferuję bez śmietany :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    moje ulubione:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Ja też zwykle robie bez smietany :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    takich jeszcze nie jadłam ale na pewno by mi smakowały bo lubię buraczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    lubię bardzo
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    dobry sposób na buraczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !