Sposób przygotowania

Na rozgrzaną oliwę wrzucamy posiekane warzywa- smażymy kilka minut- następnie zalewamy wodą ( około 1 litr) i dodajemy kostki rosołowe- gotujemy.
Ściągamy z ognia- miksujemy- dodajemy śmietanę i przyprawy- gotujemy jeszcze kilka minut.
Podajemy posypaną natką i papryką mieloną

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetny :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pyszne i zdrowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    mnam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    dobrze wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    bardzo ciekawa zupka więc zabieram do mojej księgi:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    apetyczny
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    Robie na 100 % super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !