Sposób przygotowania

ciasto:
żółtka ubijamy z cukrem pudrem i 0,5 kostki margaryny, dodajemy mąkę z proszkiem do pieczenia i śmietanę. pieczemy do zrumienienia w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni
jabłka:
jabłka kroimy w plastry, podsmażamy na reszcie margaryny
piana
białka ubijamy z cukrem
na rumianym podpieku układamy jabłka, wkładamy na 10 minut do piekarnika,
na jabłkach układamy pianę, pieczemy do zrumienienia piany

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    rzeczywi?cie fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natasza Edyta

    wydaje sie takie eksperymentalne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !