Sposób przygotowania

Dynie obieramy ze skóry, usuwamy nasiona. Kroimy w nieduże kawałki i układamy w blaszce do pieczenia.
Dynie oprószamy sola i pieprzem.
Na dyni rozkładamy plastry boczku.
W blaszce układamy również kiełbasę.
Pieczemy 30 min w 200st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo fajne połączenie - próbowałam i bardzo mi smakowało
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Piekłam dynię z mięsem i nam smakowała.Spróbuję Twoją wersje następnym razem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    polecam, bo to bardzo pyszne na obiad czy kolację

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !