Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantny pasztet

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wołowe 30 dag
mięso wieprzowe 30 dag
kajzerka 1
jajko 1
marchew 1
gałka muszkatołowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantny pasztet

Mięso obgotować, zemleć wymieszać z jakiem, bułką. Szpinak obgotować, obsmażyć, doprawić do smaku. Cebulę pokroić, obsmażyć, wymieszać z twarogiem, doprawić. Piec ok. 1 godzinę w 180 stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

puellae90 17.10.2011 17:09
moze być dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak