Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa kakaowa z płatkami migdałowymi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 3 łyżki
cukier puder 4 łyżki
kakao 2 łyżki
margaryna 1/3 kostki
migdały w płatkach 50 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa kakaowa z płatkami migdałowymi

Wodę, cukier, kakao i margarynę - zagotować cały czas mieszając. Dodać płatki i wymieszać, Polać gotowe ciasto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marlena/Kinia 17.10.2011 16:41
Zamiast migdałów można dodać też sparzone rodzynki lub posiekane orzechy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak