Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielono-czerwona surówka z octem balsamicznym do obiadu

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 6
cebula 1
olej
pieprz
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zielono-czerwona surówka z octem balsamicznym do obiadu

Ogórki kroimy w półplasterki.Pomidory myjemy i obieramy w ósemki. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę.Warzywa skrapiamy olejem i octem balsamicznym i oprószamy pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 26.12.2011 23:10
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak