Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Śmietanę ubijamy na sztywno z cukrem i cukrem waniliowym. Biszkopt kroimy na 4 płaty. Pierwszy płat nasączamy dobrze wystudzoną kawą i smarujemy dżemem gruszkowo- brzoskwiniowym oraz 4 łyżkami ubitej śmietany.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Tort odstawiamy w chłodne miejsce i podajemy dwie godziny po przygotowaniu, aby biszkopt zdążył nasiąknąć kawą.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Wygląda wspaniale !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    coś ciekawego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Bardzo apetyczny !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !