Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jaja faszerowane o smaku czosnkowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5
majonez
szynka 2 plastry
sól do smaku
pomidor
bazylia
Sól czosnkowa jodowana Prymat
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: jaja faszerowane o smaku czosnkowym

Jaja ugotować na twardo, obrać.Pokroić wzdłuż na pół.Łyżką wyjąć żółtka.Posiekać je na drobno i wymieszać z majonezem, szynką, szczypiorkiem i sola czosnkową.Połówki jaj napełniamy masą.Udekorować kawałki pomidora i listkami bazylii.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 08.03.2013 20:55
pyszne jajka
SylwiaMagdaSabin 23.09.2012 11:43
można udekorować samym szczypiorkiem, w zależności co kto lubi
ziutula
ziutula 19.10.2011 13:21
jajka pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak