Sposób przygotowania

Jaja gotujemy na twardo i obieramy.Każde jajko lekko ściąć aby stabilnie stało.Z sera białego formujemy małe kulki (głowa kaczki). Na talerzu kładziemy liście sałaty a na nich jaja.Wykałaczką mocujemy głowy kaczek.Czekoladę trzeba posiekać i uformować z niej oczy, z czerwonej papryki robimy dzióbek, a z żółtej skrzydełka.Jajka polewamy majonezem.Talerz ozdobić plasterkami ogórka i pomidora

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Monika79

    fajne podoba mi sie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Monika79

    fajne podoba mi sie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Monika79

    fajne podoba mi sie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Monika79

    fajne podoba mi sie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Monika79

    fajne podoba mi sie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !