Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka z kabanosem i fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron ryżowy 1/4 szt
kabanos 5 dag
feta 1/4 szt
sos słodki chili

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z kabanosem i fetą

Makaron wkładamy do garnka gorącej wody lekko solimy przykrywamy na ok 10 min .Następnie odcedzamy .Makaron doprawiamy sosem słodkim chili .Kabanosa kroimy w plasterki .dodajemy na makaron . Nastepnie kroimy fete w kostki układamy do okoła makaronu .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 07.09.2012 08:30
?wietna
iwa643 17.10.2011 06:51
Ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak