Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekoladowy sernik na zimno

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek homogenizowany 50 dag
cukier puder 1 szkl
kakao 4 łyżki
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowy sernik na zimno

Żelatyne rozpuszczamy w minimalnej ilości wrzątku.
Serek homogenizowany miksujemy z kakao i cukrem oraz z żelatyną.
Blat biszkoptowy umieszczamy w tortownicy. na wierzch wylewamy tężejąca masę.
Chłodzimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorlil 17.10.2011 16:49
dziękuję
patusia 16.10.2011 21:30
Wygląda przepysznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak