Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta sardynkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórki konserwowe 2 sztuki
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżeczki
cebuka 1 sztuka
pieprz do smaku
sardynki 1 (w puszce)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta sardynkowa

ogórki i cebulę drobniutko siekamy, dodajemy do rozgniecionych widelcem sardynek i musztardy, doprawiamy i dokładnie mieszamy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 16.12.2011 16:06
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak