Przepis i sposób przygotowania na: Sernik tęcza
Kroki postępowania
Gotowe i ostudzone ciasto pokroić na talerz
mąka | 2 szkl |
żółtko jajek | 3 szt |
cukru | 0,5 szkl |
margaryna | 150 g |
śmietany | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
olej | 0,5 szkl |
budyń śmietankowy | 1 opak |
mleko | 2 szkl |
jajko | 3 szt |
cukru | 1 szkl |
białko | 3 szt |
cukru | 0,5 szkl |
barwnik spożywczy | 1 czerwony |
barwnik spożywczy | 1 zielony |
barwnik spożywczy | 1 żółty |
ser biały | 750 (mielony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: