Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuska zupa chlebowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kostka rosołowa 1 sztuka
cebula 1 sztuka
chleb pszenny 1 sztuka
jajko 2 sztuki
masło 2 łyżi
sól 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Francuska zupa chlebowa

cebulę drobno siekamy smażymy na maśle na jasnozłoty kolor dodajemy kostkę rosołową chleb pokrojony w kostkę i zalewamy przygotowanym rosołem gotujemy na małym ogniu parę minut jak zdejmiemy z ognia dodajemy jajko i przyprawiamy solą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak