Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja z wędzoną rybą

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba wędzona 1 mała
majonez 1 mały
jaja 5 sztuk
ogórek kiszony 2 duże
sól 1 do smaku
peiprz 1 do smaku
natka pietruszki 1/2 pęczka
papryka marynowana 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja z wędzoną rybą

Ugotowane na twardo jajka obieramy przekrawamy na pół wyjmujemy żółtka dokładnie oczyszczone z ości ryby rozcieramy z żółtkami i kilkoma łyżkami majonezu doprawiamy solą i pieprzem otrzymać pastą napełniamy połówki jaj układamy je na plastrach ogórka kwaszonego ozdabiamy majonezem natką i paseczkami papryki konserwowej podajemy na półmisku wyłożonym sałata

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak