Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem, dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i nadal ubijać na koniec dodać olej i ocet, ciasto podzielić na trzy części do jednej dodać kakao do drugiej wiórki kokosowe i do ostatniej jagody(mogą być mrożone).
Formę do babki wysmarować tłuszczem i wylać jedno ciasto na drugie w trakcie pieczenia samo się wymiesza.
Piec do 40 min w temp. 190st, po upieczeniu można polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pysznosci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    babka z owocami - nigdy nie jadłam, więc na pewno wypróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    popatrzyłam na tą babeczkę i tak jakoś już wielkanocnie się zrobiło....
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    niezła ta babka ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !