Sposób przygotowania

Bakłażana kroimy w plastry solimy o odstawiamy na 10 min.Następnie płuczemy go ,osuszamy .Cukinie myjemy i kroimy na plasterki ,groszek płuczemy ,osuszamy . Wszystkie warzywa grillujemy na patelni grillowej . Do oliwy dajemy sól i wyciśnięty czosnek mieszamy .Polewamy grillowane warzywa .Na wierzch układamy kosteczki pokrojonej fety .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !