Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 3
pieczarki 4
sos sojowy 1 łyżka
smalec 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z pieczarkami

Kapelusze pieczarek kroimy w dość grube plasterki. Jajka rozbijamy i mieszamy z sosem sojowym. Na rozgrzany smalec wrzucamy pieczarki. Smażymy pozwalając wyparować wszelkim sokom jakie puściły. Następnie wlewamy jajka i trzymamy na ogniu do ścięcia się białka. Podajemy posypane świeżo zmielonym pieprzem kolorowym. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BernadettaP 30.03.2012 09:55
A ja już dawno z pieczarkami nie jadłam...
Grażyna13 28.03.2012 15:23
Moja ulubiona :)
ewaa 07.02.2012 18:25
pycha
novita23 23.10.2011 15:24
musze spróbowac
Magdalena1110 21.10.2011 16:43
smakowite
sunnymood 20.10.2011 19:57
szybkie w przygotowaniu i smaczne:)
smakowita 20.10.2011 12:28
smakowicie wygląda i smakuje
ben-ka 17.10.2011 22:09
pyszna jajeczniczka:)
Jolanta_P-S 17.10.2011 19:58
robiłam ostatnio z pieczarkami
Margo1 16.10.2011 17:54
Właśnie się zastanawiałam czy nie zrobić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak