Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa do ciasta cukiniowo-jabłkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka 1 kg
cukinia 1 kg
cukier 1 szkl
galaretka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: masa do ciasta cukiniowo-jabłkowa

jabłka i cukinie obieramy i kroimy w kostke lub miksujemy dodajemy cukier i chilę gotujemy aż lekko zmiękkną dodajemy galaretkę. Mase mozna przełozyć do słoików lub przełożyć gotową ciasto kruchę. Galaretkę wg uznania

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 07.05.2012 06:43
nie czuć smak galaretek
syli 15.10.2011 18:21
A swoją drogą ciekawy przepis.
syli 15.10.2011 18:20
Ciekawe czy w masie można wyczuć cukinię?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak