Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łódeczki z pastą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
tuńczyk 1 puszka
papryka 1/2
koperek
majonez 2 łyżka
żółtka na twardo 2
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Łódeczki z pastą

Ciasto rozwałkować i wyciąć z niego 8 łódeczek, piec w 220 stopni C. Rybę i żółtka rozgnieść z majonezem, przyprawić do smaku. Masą napełnić łódki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak