Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wielkanocna pascha

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 25 dag
żółtka na twaro 8
cukier puder 30 dag
cukier waniliowy
rodzynki 5 dag
orzech włoski 10 dag
suszone morele 15 dag
suszone figi 15 dag
twaróg 75 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Wielkanocna pascha

Masło utrzeć z cukrem i cukrem pudrem. Żółtko i twaróg zemleć dodać do reszty. Bakalie wymieszać z masą, paschę zawinąć w gazę, wstawić do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak