Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęcina na słodko

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cielęcina 1,2 kg
pieczywo 5 kromek
miód 3 łyżka
jajko 1
białe wino 1/2 szklanka
Goździki całe Prymat
olej
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina na słodko

Cielęcinę natrzeć przyprawami, 1 łyżką miodu, naszpikować goździkami. Wstawić na 1 godzinę do lodówki. Mięso obłożyć ciastem z chleba, piec 1 godzin e w 190 stopni C. Pokroić w plastry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena42 15.10.2011 13:21
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak