Sposób przygotowania

1. Jajka z cukrem ubijamy, dodajemy mąkę, ole, cukier waniliowe, sodkę oraz cynamon.
Wszystko razem miksujemy mikserem na wysokich obrotach. Dodajemy odsączony i starty na małych oczkach miąższ z dyni oraz posiekane orzechy włoskie i mieszamy.

2. Ciasto przekładamy do wysmarowanej tłuszczem blaszki. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez ok 40-50minut. Po wypieczemy możemy posypać cukrem pudrem.

SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczne,,
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam wszystko co z dynią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !