Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączyć z zalewy i zblenderować na gładką masę z kaparami i musztardą.
Paprykę oraz ogórki pokroić w drobną kosteczkę.
Placki smarować tuńczykową pastą i posypać warzywami konserwowymi.
Zawijać wrapsy, zaginając brzegi, tak aby zawartość nie wypadła ze środka.
Zapiekać w grillu elektrycznym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    2dietornot2diet

    więcej pysznych przepisów znajdziecie na 2dietornot2diet.wordpress.com
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika64

    cos innego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !