Sposób przygotowania

Warzywa i pieczarki oczyścić i pokroić w dość dużą kostkę.
Kiełbasę pokroić w grubsze plasterki.
W garnku rozgrzać olej, wrzucić do niego cebulę i smażyć na złotawy kolor.
Potem dodać pieczarki i jeszcze chwilę podsmażać.
Po około 3 minutach dodać pokrojoną cukinię i papryki oraz wszystkie przyprawy.
Całość smażyć około 5 minut.
Na sam koniec dodać przecier i poddusić leczo jeszcze około trzech minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    robię podobne, bardzo nam smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !