Sposób przygotowania

W naczyniu do fondue rozgrzewamy śmietanę dodając podzieloną na kawałki czekoladę. Pod koniec rozgrzewania dodajemy cynamon i wanilię, wg uznania do smaku. Dowolnie dobrane składniki - owoce, ciasto, śliwki suszone moczymy w czekoladzie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    słodkości ...............
  • 2
    original
    Opublikowano

    treonina

    uuu super!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    musi być pyszne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    na pewno jest pyszne ale wolę jednak ciemną czekoladę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    pycha! ja uwielbiam białą czekoladę..
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    pycha! ja uwielbiam białą czekoladę..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    mam fondue i różne przepisy, ale nie widziałam żadnego takiego fajnego - ten jest finezyjny i wydaje się być pyszny - na pewno wypróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    senninha

    o rany :) jakie pyszności!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    świetny ten cynamon
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacja, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !