Sposób przygotowania

* * 1/2 dojrzałego arbuza
* * 1 banan
* * 2 owoce kiwi
* * 2 gruszki np.Konferencje
* * 1 jabłko antonówka
* * 1 jabłko malinówka
* * 1 średnia kiść ciemnych winogron bezpestkowych
* * 150 ml malin
* * 2 łyżki miodu
* * sok z 1/3 cytryny


Z arbuza wydrążyć kulki specjalną łyżeczką lub miąższ pokroić w kostkę -usunąć nasiona. Kulki winogron przekrawać na pół.Kiwi obrać i pokroić w półplasterki. Gruszki,jabłka i banana obrać i kroić w kostkę skrapiając od razu sokiem z cytryny, by nie ściemniały.Polać miodem i wymieszać.Można odstawić na ok.10 minut do lodówki i ponownie wymieszać.Posypać malinami .Lepiej podawać jednakże od razu, by nie tracić witamin.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Super kolorowo i niesamowicie smacznie u Ciebie :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nabrałam apetytu
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    kolorowa i pyszna
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie ...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !