Sposób przygotowania

Dekoracja:
Majonez Kielecki Dekoracyjny,
Jajka „na twardo”,
pomidory koktajlowe,
ogórki,
papryka,
wędlina,
plasterki: wędzonego łososia, cytryny, arbuza, ananasa, sera żółtego; krewetki, liście sałaty.
Czas: 60min.
Przygotowanie: Wymieszać wszystkie składniki do warstw w osobnych naczyniach. Na tacy wyłożyć folię aluminiową, a na niej kolejno ułożyć chleb: 3 kromki na długość a 2 na szerokość . Każdą warstwę posmarować masą. Następnie. przykryć nową warstwą chleba, układając w formie cegieł. Posmarować drugim nadzieniem i przykryć chlebem, Dodać warstwę trzecią i ponownie chleb. Wierzch posmarować cienko majonezem Kieleckim wraz z bokami. Całość nakryć folią i pozostawić na noc. Udekorować wg własnego uznania. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    ciekawy przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    odmiana kanapek....jak przejdzie smakami to jest pycha...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Lis

    Nietypowy pomysł na drugie śniadanie lub na poczęstunek na jakąś imprezkę:):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !