Przepis i sposób przygotowania na: Murzynek z kremem i galaretką
Kroki postępowania
Brzoskwinie pokroić, ułożyć na masie.
margaryny | 1,5 szt |
mąki pszennej | 2 szklanki |
cukru | 3/4 szklanki |
mleko | 3/4 szklanki |
kakao | 2 łyżki |
wody | 2 łyżki |
proszku do pieczenia | 2 łyżeczki |
powidła śliwkowe | |
biszkopty okrągłe | 2 paczki |
jajek | 4 szt |
brzoskwinie w puszce | 1 szt |
galaretka | 2 szt |
budyń kokosowy | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: