Sposób przygotowania

Na rozgrzanej oliwie smażymy mięso mielone. Po około 10 minutach smażenia dodajemy zioła prowansalskie i dokładnie mieszamy. Następnie wlewamy sos ze słoika. Smażymy na małym ogniu mieszając do momentu rozpoczęcia bulgotania przez sos. Szybki i smaczny sos do spaghetti.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    robię podobnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    faktycznie, dla zapracowanych ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    K&J

    boloński najlepszy
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekspresowy sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    smakowity :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !