Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tost z botwinką i szpinakiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 20 dkg
botwinka 2 pęczki
ząbki czosnku 4
ser lazur 10 dkg
sól
pieprz
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
chleb czerstwy 4 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: tost z botwinką i szpinakiem

Czosnek i szpinak poddusić na oleju,dodać pokrojoną botwinkę i przyprawy. Poddusić.Pieczywo podsmażamy układamy zieleninę i kawałki sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak