Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z borowików i łososia

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka
seler
seler naciowy
bulion drobiowy 500 ml
białe wino 100 ml
sok z cytryny
jogurt naturalny 100 ml
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z borowików i łososia

Wszystkie jarzyny umyć i drobno pokroić wrzucić do bulionu a ugotowane już wcześniej grzyby pokroić w kostkę albo możemy już wcześniej pokroić w kostkę i ugotować . I ugotowane grzyby troszkę przesmażyć i dodać do wywaru z jarzynami całość gotujemy aż warzywa będą miękkie potem wlewamy białe wino odrobinę soku z cytryny , sól, pieprz i jogurt naturalny . Fileta z łososia pokroić w kostkę i smażymy na patelni następnie usmażoną rybę wrzucamy do zupy dodajemy posiekany koperek i całość chwilkę pogotować .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 16.11.2011 10:01
super
artur7 15.10.2011 11:51
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak