Sposób przygotowania

Przygotować sobie marynatę i marynować filety 2 godziny, a następnie piec 15 minut w temp. 140 st . Wszystkie kiełki soi , rzodkiewki , rzeżuchy , słonecznika - a marchew już pokrojoną w drobne paseczki , oraz rzepy tez pokrojonej w paseczki połączyć i położyć na talerzu i dodać łososia z plastrami marynowanego imbiru . Miód rozpuszczamy w garnuszku i do niego dodajemy sos sojowy oraz pozostałe składniki sosu i to musimy zagotować aż woda odparuje i tym ciepłym sosem skropić całe danie a udekorować kiełkami oraz ziarnami sezamu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    uwielbiam łososia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    świetny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !