Sposób przygotowania

Pierś kroimy w kostkę a następnie smażyć na oleju z jedną przyprawą gyros. Usmażoną pierś przełożyć do naczynia i kolejno układając warstwami: ogórek pokrojony w kostkę, cebulę, ketchupy oba na raz, kukurydzę, majonez i posiekaną drobno kapustę pekińską.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    tomcio

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wanda5

    kycha kazdy uwielbia
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Lubię i moje dzieci też lubią:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    znana
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kome

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !