Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona po wileńsku

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 1 kg
cebula 10 dag
słonina 10 dag
pieprz 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona po wileńsku

Kapustę odcisnąć nieco z soku i pokroić cebulę drobno posiekać Słoninę wytopić dodać cebulę lekko zrumienić na gorący tłuszcz włożyć kapustę oprószyć ją pieprzem mocno podgrzać przed podaniem na stół skropić odciśniętym do smażonej kaszanki kotletów schabowych

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak