Sposób przygotowania

Umyte i oczyszczone pieczarki kroimy w grube plastry. Cebulę kroimy w piórka . Na niewielkiej ilości oleju smażymy pieczarki , dodajemy cebulę pieprzymy i solimy do smaku i dusimy pod przykryciem około 10 minut. Dodajemy śmietanę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    smaczny
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    pieczarki są dobre do wsyztskiego
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię sos pieczarkowy z kaszą
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    uwielbiam taki sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    też taki robię pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    ciekawy i smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !