Składniki:
kalarepa | 10 szt. |
grzyby | 30 dag |
smalec | 3 łyżki |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
zielenina | |
mąka | 1 łyżka |
rosół | 1 szklanka |
sól | |
pieprz | |
ryż ugotowany | ½ szklanki |
kalarepa | 10 szt. |
grzyby | 30 dag |
smalec | 3 łyżki |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
zielenina | |
mąka | 1 łyżka |
rosół | 1 szklanka |
sól | |
pieprz | |
ryż ugotowany | ½ szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: