Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marmolada żurawinowa

3.0
(11)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żurawina 1 kg
cukier 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Marmolada żurawinowa

urawiny myjemy i zasypujemy cukrem.Zagotować na małym ogniu i odstawić na 24 godziny.Następnego dnia ponownie doprowadzić do wrzenia . Marmoladę gorącą przekładamy do słoików , zakręcamy i odwracamy do góry dnem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomcio 17.08.2010 12:53
uwielbiam żurawinę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak