Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wieprzowina po chińsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzybki mun 3
cebula 1
marchew 2
seler 3 łodyga
kapusta pekińska
oliwa
sezam 1 łyżeczka
sos sojowy 2 łyżka
szczypiorek
wieprzowina 30 (bez kości)
papryka czerwona 1 strąk

Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina po chińsku

Wieprzowinę pokroić, papryka to samo. Grzyby gotować 5 minut, pokroić. Cebulę pokroić w krążki, marchew to samo. Seler i kapustę pokroić. Wrzucić na wok, wlać oliwy i podrumienić. Mięso poddusić 3 minuty. Podawać do ryżu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak