Składniki:
brokuły | 50 dag |
śmietana kremówka | 1/2 |
makaron cannekkoni | 8 rurek |
cebula | 1 sztuka |
mleko | 1 szklanka |
parmezan | 2 łyżki |
margaryna | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
gałka muszkatołowa | |
sól | |
pipeprz | |
twaróg | 25 (pełnotłusty) |
brokuły | 50 dag |
śmietana kremówka | 1/2 |
makaron cannekkoni | 8 rurek |
cebula | 1 sztuka |
mleko | 1 szklanka |
parmezan | 2 łyżki |
margaryna | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
gałka muszkatołowa | |
sól | |
pipeprz | |
twaróg | 25 (pełnotłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: