Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka po bretońsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola 50 dag
kiełbasa 30 dag
koncentrat pomidorowy 1 puszka
cebula 1
majeranek
mąka 1 łyżka
olej
papryka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku

Fasolę namoczyć, gotować. Cebulę posiekać, obsmażyć. Dodać do fasoli. Kiełbasę pokroić w kostkę, podsmażyć, dodać koncentrat, gotować. Później zasmażyć mąkę, zaprawić fasolę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak