Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Drożdże kruszymy, zalewamy niewielką ilością ciepłego mleka, odstawiamy do wyrośnięcia. Do mąki dodajemy pozostałe mleko, 2 łyżki oleju i wyrośnięte drożdże, wyrabiamy jednolite ciasto. Pozostawiamy jeszcze na 20 minut, aby podrosło. Rozwałkowujemy i wykładamy nim wysmarowaną lekko olejem blachę,


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z przyjemnością zjadłabym kawałek.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    super przepis!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    smaczna !
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam tak? domow? pizz?, gdzie jest ma?o ciasta a du?o dodatków ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !