Sposób przygotowania

Cebulę oraz pietruszkę posiekać w bardzo drobną kosteczkę i podsmażyć wraz z odsączonym z zalewy tuńczykiem na patelni wysmarowanej delikatnie oliwą.
W międzyczasie jajka roztrzepać energicznie widelcem.
Cebulę z pietruszką zdjąć z palnika i dodać do jajek.
Wszystko dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Wylać miksturę na rozgrzaną patelnię.
Smażyć ok 5 min na jednej stronie, po czym zsunąć omlet na talerz, a następnie obrócić talerz do góry nogami i wrzucić omlet ponownie na patelnię.
Smażyć kolejne 5 min do momentu aż omlet będzie rumiany.

SMACZNEGO:)

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !