Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w osolonej wodzie . Marchewke i kawałek pasternaku kroimy w drobne słupki .Pieczarki obieramy kroimy w plasterki. Marchewkę ,pasternak i pieczarki podsmażamy na patelni na oliwie .Następnie dodajemy odcedzony groszek .Mieszamy dodajemy ugotowany ryż .doprawiamy pieprzem i sosem sojowym . Podajemy z pomidorkiem .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    rewelacja :) masz piękne zdjęcia
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    sylwia_sl

    ale kolorowo i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !