Sposób przygotowania

Mięso oczyszczamy,kroimy w kostkę, oprószamy mąką i wrzucamy razem z cebulą i czosnkiem na gorący tłuszcz, przyprawiamy i dusimy przez ok. 10 min. Następnie mięso wrzucamy do bulionu i gotujemy ok 40 min. Marchewkę, pietruszkę, ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, wrzucamy do zupy. Na patelni podsmażamy pieczarki pokrojone w plasterki oraz paprykę pokrojoną w kostkę, dodajemy do zupy. Następnie dodajemy pomidory z puszki oraz koncentrat pomidorowy. Na koniec doprawiamy do smaku solą, pieprzem, papryką słodką i ostrą oraz szczyptą chili.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna zupa
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    juz od dawna mam ochote na gulaszowa :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam gulaszową!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam takie zupy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka98

    muszę ją niedługo zrobić! idealna na zimę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pyszna, szczególnie w mrozy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    wygląda smakowicie ;) =)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta15

    uwielbiam :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Basia10

    pyszniutka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !