Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Piersi przekroić na pół, cienko roladki rozbić, uważać by nie porwać mięsa. Oczyszczone i opłukane kurki, przełożyć na patelnię z tłuszczem, udusić do miękkości grzybów. Doprawić grzyby wegetą, pieprzem i solą. Uduszone kurki wymieszać z pokrojoną natką pietruszki. Na rozbite piersi kurczaka, położyć plaster sera, kurki.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie roladki to lubię podjeść...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    inspirujące
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    inspirujące
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pysznie smakują, pysznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !